Forum najlepszej gildii ever!
Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Proponuję zapoznać się. Niech każdy napisze kilka słów o sobie.
Wiadomość dodana po 02 min 53 s:
Mateusz lat 25. Pochodzę z Warszawy, aktualnie mieszkam tuż przy niej w Ząbkach:P
Jestem absolwentem Wydziału Chemii UW.
Szukający pracy, bezrobotny magister:P
Witam, jestem Pawel. Lat 25. Brat Michała(leader). Trzeba w kocnu wyjsc z cienia mieszkam w Mińsku Mazowieckim, blisko Warszawy. Jeszcze kawaler ale ślub bardzo blisko
absolwent filologi angielskiej, teraz pracuje jako kierowca. Pozdrawiam
Nie wiedziałem, że jesteś bratem Michała:P
Teraz masz szacunek na dzielni xD
Brat rodzony, nawet byłem świadkiem na jego ślubie a do tego przyszły szwagier Tomasza z guild'i
To i na mnie przyszła pora.
Może niektórych to zaskoczy, ale mam na imię Michał, rocznik 1988. Studiowałem mechanikę i budowę maszyn na wydziale SiMR Politechniki Warszawskiej. Od 5 lat jestem szczęśliwie żonaty, mam 4-letnią córkę i w kwietniu spodziewam się narodzin syna. Jestem szefem działu IT w jednej z firm w Rembertowie. Interesuję się programowaniem, elektroniką i lubię postrzelać.
To i mi by wypadało się przedstawić skoro i tak spać nie mogę.
Również jestem Michał ale urodzony w 1987 i ze stolicy.
Nie pochwale się niestety żadnymi studiami gdyż takowych nie ukończyłem.
Od bycia nastolatkiem interesowałem się grafiką komputerową.
Byłem administratorem 2 for graficznych, mam na koncie pare szablonów dla stron internetowych oraz prowadzenie sklepu internetowego.
Życie jednak miało dla mnie inny pan i w sumie od ponad 7 lat jestem związany z gastronomią.
Obecnie jestem Chefem w jednej z Brytyjskich pub/restauracji mieszczącej się w pięknej dzielnicy Londynu, Kew Gardens.
PS. Moja dziewczyna nienawidzi kiedy "zbieram Sobie diamenciki"
Ja jestem Idusia, królewna jakby ktoś jeszcze nie wiedział rocznik 1995, lubię robić rzeczy, do których się nie nadaję, więc nie robię nic
Studiowałam informatykę, ale poległam na matmie, teraz policealna informatyka, ale chyba pójdę na studia na pedagogikę, bo kocham dzieciaki
mieszkam i pochodzę z pięknego, nadmorskiego Szczecina
mam chłopa i jestem nienormalna jak każda baba
Strony: 1